Set Rawatan Jeragat

Baiklah, rata-rata yang mempunyai masalah Jeragat, saya sangat sarankan anda mengambil kombinasi 4 suplemen seperti di bawah.

NG4

Kenapa saya sarankan ambil kombinasi. Ok, rationalnya begini, kalau korang nak makan nasi, korang mesti akan ambil lauk + sayur + sup betul tak? Kenapa korang tak ambil nasi je? Sebab nasi sahaja tak cukup untuk menampung keperluan badan. Untuk lebih bertenaga, badan awak perlukan karbohidrat, protein, dan lemak secara optimum dan kandungan fiber yang mencukupi.

Jadi, dengan pengambilan kombinasi vitamin dan suplemen tambahan yang saya cadangkan di atas, insyaAllah dengan izin Allah, masalah jeragat akan dapat diatasi. Malah kulit anda akan menjadi lebih baik dari sebelum ini.


ESP – Soy Protein Isolate Powder

Kuasa Protein untuk Tenaga Lebih Lama
Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein Tumbuhan

Kebanyakan orang tidak dapat mengekalkan tenaga atau stamina mereka sepanjang menjalani kehidupan seharian. Tingkatkan tenaga harian anda dengan minuman protein kami yang mempertingkatkan TENAGA-stamina anda. Protein soya berasaskan tumbuhan untuk tenaga yang lebih lama.

Protein adalah seperti blok yang membina tubuh anda, seperti batu bata yang membina rumah anda. Ia memainkan peranan penting bagi setiap fungsi tubuh untuk pertumbuhan and perkembangan. Shaklee ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder adalah makanan lazat yang kaya dengan kalsium dan protein.

‘*Maklumat lanjut boleh rujuk sini.

Related image


Sustained Release Vita-C Plus™


Vitamin C Semula Jadi

Alami semula nikmat kesihatan. Nutrien yang betul memainkan peranan penting untuk

keseluruhan kesihatan dan kesejahteraan.

Vitamin C adalah vitamin penting yang larut air dan mempunyai pelbagai fungsi kepada tubuh, dengan fungsi utama sebagai antioksida yang baik. Ia juga memainkan peranan yang penting untuk menggalakkan kesihatan gigi, gusi, tulang dan secara umumnya, semua yang membentuk tubuh anda.

Tahukah Anda?
Tubuh anda mampu melakukan pelbagai perkara, tetapi ia tidak dapat menghasilkan atau menyimpan vitamin C. Oleh itu, anda perlu sentiasa mengambil vitamin C untuk tubuh anda melalui pemakanan harian dan suplemen.

*Maklumat lanjut boleh rujuk sini.


Vita-E Complex™

vita-e-complex
Sokongan Antioksidan Anda

Alami semula nikmat kesihatan. Nutrien yang betul memainkan peranan penting untuk keseluruhan kesihatan dan kesejahteraan.

Vitamin E adalah antioksidan dan ia penting untuk mengekalkan kesihatan yang baik. Vitamin E juga membantu mengekalkan sistem imun yang kuat di mana kajian menunjukkan bahawa Vitamin E meningkatkan fungsi imun dikalangan orang-orang tua.

*Maklumat lanjut boleh rujuk sini.

 

GLA Complex

gla-complexUntuk mengekalkan kesejahteraan
Diformulasi khas untuk membantu wanita mengekalkan kesejahteraan menyeluruh sepanjang kitaran haid bulanan.

Jika anda mahukan keselesaan dan kesejahteraan menyeluruh sepanjang kitaran haid bulanan anda, GLA (Asid Linolenik Gamma) adalah jawapan yang anda cari. GLA adalah asid lemak penting Omega-6 yang digunakan oleh tubuh anda untuk menghasilkan prostaglandin – enzim yang membantu mengawal-atur pelbagai proses tubuh. Malah, ia amat bermanfaat untuk setiap wanita di semua peringkat umur.

*Maklumat lanjut boleh rujuk sini.

Selain daripada itu, anda juga amat disarankan untuk mencuba VIVIX

Vivix adalah suppleman kesihatan yang sangat berkhasiat dan kaya dengan resveratrol. Resveratrol sangat terkenal dan terbukti secara klinikal  dalam meremajakan semula tubuh dan melambatkan proses penuaan. Pengambilannya  walaupun mungkin tidak dapat untuk menghitamkan semula rambut yang beruban, tetapi ia dapat membantu dalam  mengurangkan masalah rambut gugur. Secara ringkasnya:

 Vivix ini…
  1. Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.
  2. Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.
  3. Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.
TESTI JERAGAT VIVIX
Tentang anti penuaan, mengambil Vivix bukan bermakna menolak untuk menjadi tua.. kita takkan muda selamanya, tapi menjaga diri kita agar tidak lapuk ditelan usia.

 

So, boleh hubungi saya, Fara Hana untuk mendapatkan produk Vitamin C Shaklee atau boleh juga hubungi saya sekiranya tuan/puan ingin mendapatkan konsultansi mengenai kaedah terbaik untuk kesihatan anda.

 

Fara Hana | Shaklee Independent Distributor | ID 1284203 | 0133465509